غذا های سنتی قشم

کباب بز قشم

یکی از غذا های بسیار خوش طعم و پرطرفدار در قشم کباب بز است که طعمش لیذ ترین طعم کباب برای مهمانان تور قشم که این کباب را امتحان کرده اند می باشد. در سفرتان با تور قشم هنگام سفارش این کباب حتما تعداد زیادی سفارش دهید بی شک از طرفداران پر و پا قرص کباب بز خواهید شد.

برای سفارش کباب بز سه انتخاب دارید:

1: رستوران واقع در منطقه گیاهدان

2: رستوران در نزدیکی میدان شهدا

3: رستوران روبروی مرکز خرید سام و زال

موفلک_غذای سنتی قشم

گندم دلانده (گندم يا جو پرک شده) را در ديگ برشته مى‌ کنيم تا رنگ آن قهوه‌ اى شود. بعد گندم‌ هاى برشته را مانند برنج در آب مى‌ خيسانيم.پياز هاى خرد شده را کمى تفت مى‌ دهيم و بعد به آن زردچوبه اضافه مى‌ کنيم. پوست و استخوان ماهى را که از قبل در آب نمک و زرد چوبه جوشانده‌ ايم جدا کرده و با پياز سرخ مى‌ کنيم و آبى که ماهى را در آن جوشانده‌ ايم به ماهى و پياز سرخ شده اضافه مى‌ کنيم هنگامى که آب جوش آمد گندم‌ هاى خيس شده را به آن اضافه مى‌ کنيم و صبر مى‌ کنيم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد. هنگامى که در حال دم کشيدن است مى‌توانيد مقدارى تخم گشنيز را روى گندم‌ ها بپاشيد.

موفلک از غذا های پرطرفدار قشم است و بسیار خوش طعم است. با سفر با تور قشم می توانید این غذای خوش طعم را امتحان کنید و یک مزه به یاد ماندنی را از سفر خود به قشم در خاطر خود و عزیزانتان نگه دارید.

چار دویی-غذای سنتی قشم

گوشت قرمز و یا گوشت ماهى جوشانده را له مى‌ کنيم و آب آن را مى‌ گيريم تا کاملاً خشک شود بعد آن را با سبزى معطر (گشنيز، شويد، شنبليله) ليمو عمانى، ادويه، پياز خرد شده سرخ مى‌ کنيم و آبى که ماهى را در آن جوشانده بوديم مى‌ گذاريم تا بجوشد و برنج را به آن اضافه مى‌ کنيم. قبل از اينکه دم بکشد، به موادى که قبلاً آماده کرده بوديم تخم‌ مرغ اضافه مى‌ کنيم و مواد آماده را روى برنج مى‌ ريزيم و صبر مى‌ کنيم تا پخته شود و دم بکشد. بعد از این که دم کشید آماده سرو شدن است. 

این غذا از غذا های خوش طعم و رنگ قشم است و طرفداران زیادی دارد. شما با انتخاب تور قشم برای سفر به این جزیره زیبا می توانید این غذا را امتحان کنید و لذت ببرید.

چار دویی-غذای سنتی قشم

خوراک ماهى متوتا يا حسينه-غذای محلی قشم

ماهى متوتا يا حشينه بيشتر براى تهيه مهياوه (نوعى سس ماهى است که روى نان محلى زده مى‌شود) استفاده مى‌شود. گاهى سر و دم متوتاى تازه را جدا مى‌ کنند و شکمش را پاک کرده و در روغن و پياز داغ سرخ مى‌ نمايند و گاهى هم آب تمر هندى يا رب گوجه‌ فرنگى و فلفل سبز به آن اضافه مى‌کنند و گاهی نیز با برنج هم سرو می شود. این غذا با این که با مواد کمی تهیه می شود اما از غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ قشم به شمار می آید. حتما در سفر خود به قشم با تور قشم این غذا را یک بار امتحان کنید.

برنج ديشو-غذا های سنتی قشم

مقدارى شيره خرما را در آب حل مى‌ کنند تا رقيق شود و آن را در قابلمه روى گاز مى‌ گذارند تا کاملاً جوش آيد، آب برنجى را که قبلاً خيسانده‌ شده است را گرفته و آن را در آب و شيره جوش آمده مى‌ ريزنند تا آب بخار شود و دم بکشد (پلو شيرين) اين پلو را با ماهى تلال برشته شده يا سرخ شده استفاده مى‌کنند. پلو شیرین یا برنج دیشو یکی از غذا های پر طرفدار قشم است که با ماهی بسیار طعم لذیذ و خوش مزه ای را پیدا می کند.

برنج دیشو در اکثر رستوران های شهر قشم سرو می شود و طرفداران زیادی را در قشم دارد. شما نیز می توانید در سفر خود به قشم با تور قشم به رستوران های قشم سر بزنید و این غذا را امتحان کنید مطمئنا از طرفداران این غذا خواهید شد.

برنج دیشو-غذا های سنتی قشم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *